Carwrapping

WAT IS CARWRAPPING?

Carwrapping, oftewel auto-wrappen is het inpakken van een auto met speciaal hoogwaardig vinyl (folie). Door middel van dit proces wordt de auto voorzien van een compleet nieuw uiterlijk, volledig gepersonaliseerd door de klant zelf. Daarnaast dient het folie als een extra beschermlaag voor de originele lak van de auto tegen bijvoorbeeld steenslag.

Naast de mogelijkheid om uw auto compleet te laten wrappen bieden wij ook de service om uitsluitend bepaalde delen van de auto te laten wrappen voor een zogenoemd “two-tone” effect. Denk hierbij aan alleen het wrappen van bijvoorbeeld de spiegels, het dak, de motorkap etc. Afhankelijk van uw wensen creëren wij een op maat gemaakt design.

Prijzen

"Not every car deserves a wrap, yours does."

VOORDELEN VAN CARWRAPPING

Een diverse variatie van vinyl mogelijkheden om uit te kiezen voor het compleet vernieuwen van het uiterlijk van de auto.

De folie beschermt de originele lak van de auto en blijft hierdoor in goede staat.

Het heeft een restwaarde-verhogende werking aangezien de waarde van de auto kan stijgen door middel van een nieuw en uniek uiterlijk. Daarnaast zal de originele autolak beschermt zijn waardoor de nieuwstaat langer zichtbaar blijft

Ons duurzaam en hoogwaardig folie is altijd mogelijk te verwijderen zonder beschadigingen, lijmresten of ander residu.

KWALITEIT, SERVICE EN GARANTIE

Ons bedrijf werkt uitsluitend met de beste kwaliteit folie merken speciaal ontworpen voor de auto industrie, namelijk: 3M en Avery Dennison. Beide bedrijven zijn gespecialiseerd in het produceren van het beste materiaal folie en bieden een divers assortiment aan kleuren.

Daarnaast garanderen deze merken te beschikken over een lange termijn levensduur van tussen de 5 en 12 jaar (verschilt per folie). Het gebruik van dit hoogwaardig materiaal in combinatie met de ervaring van ons gespecialiseerd personeel, zal ervoor zorgen dat de wrap op uw auto langdurig meegaat. Verder bieden wij bij elke autowrap 1 jaar garantie vanaf het monteren van de folie. Daarnaast heeft u nog eens gemiddeld 5 jaar garantie bij de fabrikant van het materiaal op verkleuringen en breuken in de folie.

WAT KOST EEN AUTO WRAPPEN?

De kosten variëren afhankelijk van uw persoonlijke wensen. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van het type folie dat wordt gebruikt en het model van de auto. Hieronder vind u een overzicht van de richtprijzen die wij hanteren per auto categorie. U kunt ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave.

Small

Fiat 500
Volkswagen Golf
Seat Leon
BMW 1-Serie

etc.

v.a. 1499,-

Neem contact op

Medium

Volkswagen Jetta
BMW 3-serie
Audi A4
Mercedes C-klasse

etc.

v.a. 1899,-

Neem contact op

large

Audi Q5
BMW X6
Mercedes G-klasse
Range Rover sport

etc.

v.a. 2299,-

Neem contact op

Luxury

Lamborghini Aventador
Bugatti Veyron
Bentley Continental
Ferrari 458

etc.

v.a. 2699,-

Neem contact op

Prijzen zijn inc. montage, materialen en excl. BTW

Wij werken uitsluitend met de beste materialen