CHROME DELETE

CHROME DELETE

Bent u uitgekeken op de Chrome onderdelen van uw auto? Wilt u met een kleine handeling uw auto totaal transformeren? Dan past onze chrome delete optie precies bij wat u zoekt.

Prijzen

Wat is chrome delete?

Chrome delete, beter bekend als het ontchromen van de auto. Bij het ontchromen worden diverse chrome onderdelen van de auto verandert naar een nieuwe kleur. Meestal kiezen klanten voor een glans of mat zwarte look, andere kleuren zijn eventueel ook mogelijk. Chrome delete is mogelijk bij verschillende onderdelen zoals raamlijsten, dak dragers, grills, handgrepen en logo’s 

Onze car detailing experts maken gebruik van hoogwaardig chrome delete folie geproduceerd door 3M en Avery Dennison. Door het folie te verhitten en perfect op maat te snijden vormt het folie naar het Chrome onderdeel voor een perfecte uitstraling. Natuurlijk dient de folie ook als een extra beschermlaag voor het onderdeel dat word ontchromed. Daarnaast behoud u de originele chrome kleur in tegenstelling tot spuiten, waarbij de originele kleur verdwijnt.

Wat kost chrome delete?

De kosten variëren afhankelijk van uw persoonlijke wensen. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van het type folie dat wordt gebruikt en het aantal onderdelen dat u wilt chrome deleten. Hieronder vind u een overzicht van de richtprijzen die wij hanteren per onderdeel. U kunt ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave.

Raamlijsten

v.a. 250,-

Neem contact op

Dakdragers

v.a. 225,-

Neem contact op

Grill sierlijst

v.a. 135,-

Neem contact op

Handgrepen

v.a. 95,-

Neem contact op

Logo’s

v.a. 70,-

Neem contact op

Prijzen zijn inc. montage, materialen en excl. BTW

Wij werken uitsluitend met de beste materialen